Ny bil för gamla saker

Jag om min fru behöver en stor transportbil då vi vill starta upp en liten antikfirma vid sidan om våra ordinarie arbeten. Tanken är att firman ska köpa och sälja prylar och det kommer att bli många resor för att köpa möbler, porslin och andra fina gamla saker vi kan få tag på. Under de senaste veckorna har vi därför letat mycket information på nätet och tittat på olika alternativ när det gäller  transportbilar i Norrtälje.

De kvalitéer vi letar efter och som vi anser vara viktiga för oss är att transportbilen ska vara stor, någorlunda bränslesnål och gärna vara utrustad med skinnklädsel som är lättskött. Det vi helt enkelt söker efter är en praktisk och pålitlig bil.

Efter en hel del letande har vi äntligen hittat en transportbilmodell som passar in på våra önskemål. Vi har även tittat ut ett par riktigt häftiga klistermärken för att piffa upp det hela. Vi hade kollat på lite olika affärer men vi hade inte hittat någon som föll oss i smaken, tills en kollega på jobbet tipsade om en bra bilhemsida. Han har nämligen en raggarbil så han är nästan som en guru när det gäller roliga saker och tillbehör till bilar.

 

 

One Response to “Ny bil för gamla saker”

  1. Minerva Says:

    You post very interesting articles here. Your page deserves much bigger audience.
    It can go viral if you give it initial boost, i know very
    useful service that can help you, just type in google: svetsern traffic tips

Leave a Reply