Min son får läxhjälp

Jag trodde aldrig att min son skulle klara skolan och gå ut med bra betyg, men nu känns det äntligen fullt möjligt. Förut så tyckte han det var svårt att hinna med alla läxor och inlämningar, och han var nästan alltid stressad. När han kom hem från skolan brukade han sitta flera timmar och försöka studera, men han tycker det är så svårt när det inte finns någon han kan fråga eller be om hjälp. Jag och hans pappa försöker så gott vi kan men vi har inte alla kunskaper som han behöver och ibland förstår inte ens vi frågorna och svaren.

Men när han nu börjat få läxhjälp av Studybuddy har det blivit en stor skillnad. Det kommer hem en kille till oss några timmar i veckan och hjälper min son med inlämningar och diverse skolarbeten. Han sitter med och förklarar och beskriver allt som han behöver veta. Han lär också ut lite tekniker och lathundar om hur man skriver bra och strukturerade arbeten. Här är en jättebra sida som han visade som har många olika lathundsmallar till alla möjliga sorters arbeten och inlämningar.

Förutom att min son är glad och nöjd är det oerhört skönt och tryggt för både mig och hans pappa att veta att det går bra för honom.

 

Leave a Reply