Mediabänk i trä

Jag är så trött på alla dessa apparater, spelkonsoler och DVD-spelare och allt vad det heter som bara dräller omkring överallt på vardagsrumsgolvet. Min fru kanske inte hade helt fel då hon häromdagen föreslog att vi skulle skaffa oss en ny mediabänk med särskilda hyllor för alla dessa apparater som ansluts till TV:n. Det gamla glasskåpet som TV:n står på idag ser varken särskilt snyggt ut, och det är då inte det minsta praktiskt för det räcker knappt ens till TV-apparaten, för att inte tala om alla andra elektroniska apparater som ansluts till den. Jag läste en intressant artikel om mediabänkar häromdagen, och enligt den ska det vara väldigt svårt att hitta snygga modeller. Jag vet inte riktigt om jag vill hålla med där, för jag tycker att det verkar finnas flera snygga modeller på marknaden, bland annat har jag sett mediabänkar i trä som ser riktigt snygga och klassiska ut. En sådan mediabänk skulle nog passa bra i vårt vardagsrum  som är inrett i jordnära färger. En annan klar fördel med trä är ju att det ser rent och fräscht ut även om man inte skulle dammsuga eller torka damm var eviga dag.

Frågan är nu bara var jag kan hitta en snygg mediabänk i trä? Jag tror jag måste fråga min arbetskompis, han brukar jämt och ständigt beställa hem nya möbler och prylar på nätet så han har säkert koll på vilken möbelbutik som går att lita på och som har bra kvalitet på sina produkter.

Leave a Reply